15 Eylül 2012

Chandler'ı özlediniz mi? Öyleyse ''Go On''!


Pilot bölümü ağustos ayında yayınlanan Go On dizisinin başrolünde Friendsseverlerin aşina olduğu bir isim, Matthew Perry -Chandler- yer alıyor.Dizinin ikinci bölümü de geçtiğimiz günlerde online dizi izleme sitelerinde yerini almış bulunmakta.İki bölümü izledikten sonra sıcağı sıcağına izlenimlerimi aktarıyorum:

Ryan, bir ay önce eşini kaybetmiş bir spor spikeri.Kısa bir süre işinden uzak kalmasının ardından, kendini işe dönmeye hazır hisseder; ancak patronu aynı fikirde değildir.Ryan'ın psikolojik destek alması gerektiğini düşünerek 10 seanslık destek grubuna katılmasını işe dönmesi için ön koşul olarak sunar.


Friends hayranlarının severek izleyeceğini düşündüğüm bir yapım.Biliyorum ki, Friends'i seven gerçekten seviyor.Yıllar önce izleyip bitirenler diziden kopamayıp tekrar tekrar eski bölümleri izliyor.Dolayısıyla Friends oyuncularının yer aldıkları yeni projeleri de takip ediyorlar.''Eski bir dost''u yeniden görmek gibi mutluluk veren bir şey bu.

Konusunu düşündüğümüzde bu diziden en fazla 2 sezonluk malzeme çıkar gibi geliyor bana.Öyle bile olsa keyifle izleyeceğimizden eminim.Zaten bu diziye bağlanmanızı sağlayacak olan şey konusu değil, karakterler olacak.Eğlenceli bir kadro olmuş.Daha ilk bölümlerde hissedebileceğiniz güzel bir uyum var aralarında.


Ryan, Chandler'dan farklı bir karakter.Her ne kadar yaşam tarzları farklı da olsa, espri anlayışlarının aynı olduğunu söyleyebilirim.Fakat Matthew Perry, Chandler'a sığınıp bunun ekmeğini yiyecek gibi görünmüyor asla.Bu karakteri geliştirirken sadece Chandler'ın espri anlayışını almış.İlerleyen bölümlerle Ryan'ın farklı farklı yönlerini göreceğimizi düşünüyorum.Ekibin geri kalanı da çok iyi seçilmiş.İlk bölüm itibariyle ısınacaksınız karakterlere.Ayrıca dizi salt komediye dayanmıyor, arada hüzünlenebileceğimizin de sinyallerini alıyoruz.E, daha ne olsun değil mi ama?

'Ufak' bir isteğimi dile getirerek sonlandıracağım yazımı: ''Friends yeniden çekilsin, lütfeeeeeeen!!''

14 yorum:

  1. CHANDLEEEER. Yerim ya. Bu aradaa ben Friends'i bitirdiiim ve bitirirken bildiğin duygulandım yahu. Sondan bir önceki bölüm zaten eski hallerini de gösterince, "Ay tiplere bak büyümüşler lan." falan olmuştum. ahahaaa. - Ne kadar çok uzattım harfleri ya"aaaa" şu an kendimi camdan aşağıya atasım geldi. ehehe. -
    Diziyi de merak ettim yalnız, bakarım herhalde. Teşekkürler bilgilendirme için Sinemasever!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. BEYZAAAAAA heheh :D
      Ben de dün bitirdim :)) dün bitirdim bugün bu diziyle karşılaştım.harika bi tesadüf oldu :))
      off kesinlikle ya o bölüm çok iyiydi bi fena oldum.ben duygulanma aşamasını geçtim bildiğin ağladım yahu ahaha :D
      boş zamanın varsa izleyebilirsin, güzel bi dizi.
      ben teşekkür ederim beyzacım :)

      Sil
  2. "go on" poliganiuuumm
    ahahah
    biraz daha sık yazsan ya
    bakınıyorum bakınıyorum hep eski yazılar allam diyorum nerelerde

    friends'i daha şeyedemedim.. bi türlü bağlanamadım.. tükür suratıma :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok film/dizi izliyorum; ama her izlediğimi yazmıyorum.yazmaya değer gördüklerim, üzerinde konuşmak istediklerim olduğunda yazıyorum sadece.aslında her gün buradayım, vaktim olmadığından değil ama sebebi bu işte az yazmamın.ama haklısın biraz daha arttırsam yazılarımı iyi olacak.biraz da üşengeçlik mi var sanki ne eheh :)))

      friends'e bağlanamadın mıııı :))
      eğer ilk sezonun ilk bölümlerinden sonra bıraktıysan izlemeyi olmaz ama.ilk bölümlerde ben de sıkılmıştım.bi seinfeld özentiliği sezmiştim hatta.sonra çizgisi değişiyor dizinin.karakterler o kadar güzel oturuyor ki yerine.senin için üzülürüm eğer bağlanamazsan friends'e.çooook şey kaçırıyorsun :))

      Sil
  3. Friends i seyretmeyen bir cahil olarak, ne diyebilirim ki.

    Eline sağlık.

    Cahil anne Çiğdem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. olsun yine de bu diziyi izleyebilirsin sıkı takipçi anne Çiğdem :)

      Sil
  4. friends hey beee sevmem mii.
    perry de çok severim ki.
    bi bakıyim barik.
    :)

    YanıtlaSil
  5. Friends'in her sezonunu yaklaşık 7 kere seyretmiş birisi olarak tek söyleyebileceğim CHANDLER RULES. Ama bana nedense bu Go On çok populer olmayacakmış gibi geliyor, sanki Good Wife'da kalsaydı daha iyiydi. Bir de gerçekten çok yetenekli bir oyuncu, Friends castindeki kalan herkesin toplamından daha yetenekli sonuçta. Keşke diyor insan hep aynı tipleri oynamasa.

    Bu arada blogunuzu yeni keşfettim ve de çok beğendim.

    Kolay gelsin,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok popüler olamaz bence de.iyi gidiyor, iyi zaman geçirtiyor ama çok tutmaz.
      good wife'ı hiç izlemedim.bir ara ona da başlamayı düşünüyorum.
      kesinlikle çook yetenekli ama friends hayranları için hep chandler kalacak.değişik tiplere bürünmesi zor.

      çok mutlu ettiniz beni, teşekkür ederim :)

      Sil
  6. bir dönem çok yaşlanmıştı tekrar gençleşti yahu :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...