5 Şubat 2013

Gelecek Vadeden Oyuncular

Film ve dizi yorumlamaktan başka bir şey yapmadığımı fark ettim.Bu yüzden biraz değişiklik olsun dedim ve son zamanlarda dikkatimi çeken, oynadıkları dizilerle kendilerini gösteren ve benim gelecekte değişik projelerde de görmek istediğim 3 oyuncudan bahsedeceğim.Üçünün de erkek olması tamamen tesadüftür, o konuyu bi aydınlatmış olalım.

Jeremy Allen White


1991 doğumlu Jeremy Allen White'ı, Shameless'taki Lip Gallagher rolüyle tanıyoruz.Öncesinde de birkaç yerde görünmüş sanırım ama adını Shameless'la duyurdu hiç şüphesiz ki.Sıkı bir Shameless hayranı olmama rağmen geçenlerde fark ettim ki ben bu diziyi Lip için izliyorum.Cool tavırları, yürüyüşü, umursamazlığı... şahsına münhasır bir karaktere hayat veriyor anlayacağınız.Çocuğun sigara yakışı bile bi başka.Serseri tipleri başarıyla canlandırabileceğini kanıtladı; fakat ben inanıyorum ki bambaşka rollerin de üstesinden gelir bu çocuk.O potansiyel var.


Lip Gallagher rolü James Dean çağrışımı yapıyor bende.Tavırlarını benzetiyorum.Acaba bir James Dean özentiliği (özentilik kötü bir tanım oldu yahu, etkilenme diyelim en iyisi) mi mevcut Jeremy Allen White'da merak ediyorum.

Geçen gün öğrendiğim ve beynimden vurulduğum bir haberi de aktarayım hemen: Jeremy, geçtiğimiz aylarda(yılbaşı gecesi) İstanbul'a gelmiş!!!!11!1! Beyoğlu Ghetto'da takılmış.Şu an kendimi Justin Bieber konserine gidemeyen ''belieber'' gibi hissediyorum.Mekan sahiplerine yazıklar olsun diyorum burdan asadafs.Ya oğlum paraya mı doydunuz naptınız anlamıyorum ki.İnsan bi önceden haber vermez mi la.Piiii yazıklar olsun.Neyse mevzuyu bağlayalım.Jeremy Allen, Shameless'tan sonra da önemli işlere imza atacak.Aha da buraya yazdım.

Evan Peters



1986 doğumlu Evan Peters da yine diziler sayesinde keşfettiğim bir isim.Malumunuz American Horror Story'yi severek takip ediyorum.Nasılmış ki bu dizi derseniz buyrun buraya alalım sizi.İlk sezonda canlandırdığı Tate Langdon karakteriyle geniş bir hayran kitlesi kazandı Evan Peters.Bu sezon da Kit Walker'ı canlandırarak kendisine olan hayranlığımızı katlamış oldu.Evan, daha önce de birçok önemli dizide ara ara görünmüş.American Horror Story'le biraz daha göz önünde oldu elbette ama onu tanıtan ilk proje olduğunu söyleyemeyiz.


American Horror Story'nin ilk sezonunda gizemli çocuk triplerindeydi.Dizinin ergen kızı Violet'le de oldukça uyumluydular ve Evan Peters rolüyle bizi şaşırtmayı başarmıştı.Bu yıl da iftiraya uğramış masum bir delikanlıya hayat verdi.Bu rolün de hakkını verdiğini söyleyebiliriz.Yetenekli olduğu şüphesiz; ancak bu çocuğun biraz daha magazinsel olaylara girmesi gerekiyor bence; çünkü anladığım kadarıyla Amerika'da da işler bizdeki gibi yürüyor.Birkaç tanınmış isimle falan görüntülense kariyeri açısından hiç de fena olmayacak.Harcanıyor valla gül gibi çocuk.


Adam Driver


Ee bu ne böyle hep yakışıklı adamları seçmişsin, şekilci misin nesin diyenler için de Adam Driver'ı seçtim.Şaka şaka...Diğer iki ismin yakışıklı olması tesadüften ibaretti.Ayrıca Adam Driver'ın da bir karizması var şimdi inkar etmeyelim.Diziyi izleyenler daha iyi anlayacaktır demek istediğimi, fotoğraflar yanıltmasın sizi.

Adam Driver, 1983 doğumlu ve en son keşfim olan ''Girls'' dizisinde Adam karakterini canlandırıyor.Diziyi çok keyif alarak izliyorum.Belki bir ara Girls hakkında da yazarım.Adam, dizinin özgün karakterlerinden yalnızca biri.Dünya yansa umrunda olmaz, o derece cool kendisi.

Girls'deki hali tam olarak budur.Yakışıklı değil de sempatik derler ya hani, he işte Adam o.Dumurdan dumura sürüklüyor dizi boyunca.Girls dışında Lincoln ve J.Edgar gibi önemli filmlerde de yer almış.Her iki filmi de izlemediğim için rolünün ciddiyeti hakkında yorum yapamıyorum.Tek söyleyebileceğim Girls'e sığmayacak bir yeteneği var Adam Driver'ın.Çok çok daha iyi yerlerde olması gerekiyor ilerleyen zamanlarda.

Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar.Bu bölümü sevdim ben.Yazmak baya eğlenceli oldu.Yeni dizi keşiflerimle bu bölümü de zenginleştiririm.

Sizin de varsa böyle izlediğiniz dizilerde gözünüze çarpan isimler lütfen paylaşın bizimle.Hem dizi tavsiyesi etmiş olursunuz bu vesileyle.Dizi açıyım resmen şu an ve tavsiyelere açığım :)

20 yorum:

  1. ilk oyuncunun filmografisine daldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. heheh :)) Shameless'a başla bence Mia'cım :)

      Sil
  2. Shameless ilk yayına başladığından beri izliyorum, çevremdeki insanlar pek sevmediler ama ben oradaki karakterleri çok özgün buluyorum. Bu çocuk zaten bir derya inanılmaz beğeniyorum. Gerçi bütün oyuncuları çok iyi o dizinin Polim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Shameless çok iyi ya.Ama şöyle bir durum var insanlar ya çok sever bu diziyi ya da nefret eder.ortası yok yani öyle bir dizi.Ben sadece Lip için bile izleyebilirim eheh :))

      Sil
  3. ilkini biliyorum diğerlerini bilemedim.
    incelemeye aldım.
    :)

    YanıtlaSil
  4. Polim nerelerdesin? iyisin dimi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslım şu sıralar pek yazasım gelmiyor ama arada sırada geliyorum buraya.önümüzdeki hafta da vizelerim var.onu da atlatırsam dönüş yapacağım :) çok tatlısın ya merak etmişsin beni :*

      Sil
  5. Yanıtlar
    1. Mia'cım vizelerle uğraşıyorum :( ne blog okuyabiliyorum, ne film, dizi izleyebiliyorum ne yazık ki :( arada twitter'a bakıyorum sadece.
      pazar günü son sınav artık kurtuluyorum ama :) pazartesi burada olurum. kesin dönüş yapıcam tatlım çok özledim sizi yaa :))

      Sil
  6. derslerde kolaylıklaaaaar.
    :)
    mazzanti, ivit ben tavsiye etmiştim.
    geçen sene ama, kasım ayıydı, o zaman çıkmıştı.
    ama bak zamanın olunca, şu üçünü kaçırma:
    sesler, hipnozcu, no21.
    üçü de kuzey polisiye gerilimi.
    üçünü de yazdım blogumda.
    :)


    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tişikkirler diiip :))) bitti ki sınavlarım :)
      senin tavsiyenden sonra almıştım kitabı anca okuma fırsatı buldum ve çook beğendim, zaten polisiye hastasıyım :) ben bu yeni tavsiyelerini de araştırıyorum hemen çok teşekkürler :)

      Sil
  7. Benim için de okumak çok eğlenceli oldu :) Daha sık yazsan keşke. Özlüyorum seni :)

    YanıtlaSil
  8. Ahu'm, Mia'm çok tatlısınız :))
    uzun zaman yazmayınca tekrar yazmaya başlamak zor oluyomuş onu anladım :) şimdilerde çok güzel bi dizi izliyorum en kısa zamanda onunla ilgili bi yazı gelecek.yazmaya başlarsam devamı gelir zaten.bir daha da arayı bu kadar açmayacağım ya geri dönüşler zor oluyo :)

    YanıtlaSil
  9. özellikle Jeremy Allen White'ın kesinlikle geleceği parlak:) shameless ın en yetenekli oyuncularından:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet kesinlikle öyle.
      shameless'tan sonra ortadan kaybolmaz umarım, farklı rollerde de izlemek isterim

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...