26 Kasım 2011

Musallat 2


Yönetmen: Alper Mestçi
Oyuncular: Türkü Turan,Saliha İplikçi,Selim Gürata,Zeliha Güney,Katerina Moutsatsos
Vizyon tarihi: 2 aralık

Öncelikle belirteyim,korku filmlerine bayılırım.Türk korku filmlerini sevmem; çünkü hep bir yapmacıklık var.Diyaloglar buram buram Amerikan filmi kokuyor,oyuncular kalitesiz oluyor.Konu bilindik,izleyiciyi şaşırtma yok.

Musallat kendi türü içinde bir adım önde bana göre.Etkilenmiştim,şaşırmıştım.Vay be dedirtebilmişti bana en azından.Tırstığım sahneler de fazlaydı gayet.Oyuncular başarılıydı.Güzel başlayıp,güzel bir finalle taçlanan ender Türk korku filmlerindendi.

Yalnız ben şu devam filminin fragmanından korktuğum kadar korkmadım kardeşim ilk filmin tamamında.Açıkçası beklentilerimi yükseltti.İlk filmi sinemada izlemiştim.Bunu da mutlaka izleyeceğim.Hmm tabi önce kendime bir kurban bulmalıyım,tek başıma izleme cesaretine sahip olduğumu gerçekten düşünmüyorum.Buyrun fragmanı izleyin.Eminim siz de benim gibi düşüneceksiniz.


12 yorum:

  1. BENDE EN ÇOK KORKU FİLMLERİNİ SEVERİM. AMA TÜRK YAPIMI KORKU FİLMLERİNİ HİÇ SEVMEM. HEM YAPMACIK HEM DE BELKİ DE İNANDIĞIMIZ ŞEYLER ÜZERİNDEN GİTTİĞİ İÇİN DAHA ETKİLEYİCİ OLUR DÜŞÜNCESİYLE İZLEYEMİYORUM. TIRSIYORUM :) BENİM FAVORİ SERİM SAW.. BAYILIYORUM RESMEN :)

    YanıtlaSil
  2. saw serisinin ben de hastasıyım.
    hoşgeldin bu arada :)

    YanıtlaSil
  3. korku filmlerden feci tirsiyorum ; )

    YanıtlaSil
  4. öncelikle musallat bana göre harika bi filmdi. türk korku filmlerini ben de sevmem ama musallat ne harikaydı yahuu..

    ilk filme olan saygımdan 2.sinin çekildiğini duyunca üzülmüştüm ama ben ce çok merak ediyorum açıkcası! ve bence yine güzel olucaak.. ay merakla bekliyorum! :)

    YanıtlaSil
  5. gerçekten korkutucu görünüyorr

    YanıtlaSil
  6. viva: ben de tırsıyorum.ama nasıl bir psikopatlıksa yine de izliyorum :)

    Mia: kesinlikle ilk film çok iyiydi.ben de ikincisinin çekileceğini duyduğumda,off ya yine mahvedicekler,ilki güzeldi uzatmanın alemi yok triplerine girdim :) ama fragmanı izleyince vazgeçtim fikrimden :) ciddi ciddi heyecanla bekliyorum filmi:)

    Aysun: fragman bile korkutucu,film nasıldır bilemiyorum :)

    YanıtlaSil
  7. ya canim bende öyle, hem tirsiyorum, hemde yinede duruyorum duruyorum yine bakiyorum iyice merak salinca : ) Musallat filmini cok begenmistim, film bittiginde hayretler icinde kalmistim, benim sahsen simdiye kadar baktigim en iyi türk filmlerden bir tanesi, süper bir hikayeydi : )
    Ama simdi ikincisine bakarmiyim bilemiyorum, sanki yas ilerledikce dahada bir korkak tavsan oluyorum ben ya : D

    YanıtlaSil
  8. hahaha aynen ya :D ben gidecek birini de buldum kendime.cumartesi günü izliycem bakalım,yorum yazarım izledikten sonra :) uzunca bir süre etkisinde kalıcam sanırım.ilk filmden sonra öyle olmuştu çünkü :) ama seviyorum ben korku filmlerini ya,sinemada da izlemezsem çatlarım

    YanıtlaSil
  9. vıııyyy, ben de bayılırım, hem korkar hem bi de izlerim... etkisinden de bikaç gün çıkamam:)) 1'i izlemiştim, hala ismini duyunca bi korku gelip gidio hani :) cesaret eder miyim 2'ye bilmem!

    YanıtlaSil
  10. ayy ben de öyleyim.kesin haftalarca etkisinde kalıcam.çok heyecan yaptım bak şimdi :) cumartesi olsa da izlesem.

    YanıtlaSil
  11. Türk korku filmlerine karşı korkunç bir önyargım var . Aslında biliyorum yanlış ama baştan kötüdür diye düşünüp filmin içine bile giremiyorum ki zaten kötü de çıkıyor.

    Favorim Saw serisi..Gerdikçe geriyor insanı.

    Gençlik zamanımda ise Freddy ile büyüdüm :)

    YanıtlaSil
  12. bende de var aynı önyargı.ama haklıyız yani,çünkü çoğu berbat.ama ben musallat'ı onlardan ayrı tutuyorum.tabi ki ilk filmi.ikinci de,yine bizim vasat türk korku filmi örneklerimizden biri.diğerlerinden hiçbir farkı yok..

    gerilim dendiğinde benim de aklıma saw serisi geliyor.kesinlikle favorimdir :) ayrıca çok zekice kurgulanmış film.hele ki ilk film şahaneydi :))

    freddy'ye ben de bayılıyorum.tüm seriyi izledim! hatta son çıkan filmi de izledim ama robert englund olmadan olmamış :)

    bu arada hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...