21 Ekim 2011

Yeni filmler geldi hanıııım

Berbat bir haftanın sonuna geldik.Malum,ülkemiz adına iğrenç günler yaşıyoruz.Böyle zamanlarda herkes tepkisini belirtiyor.Gerek sanal ortamda,gerekse gerçek hayatta protestolar yapılıyor,yürüyüşler düzenleniyor.Herkes farklı bir şekilde gösteriyor tepkisini.Yapılacak bir şeyin olmaması mahvediyor insanı.Bense,sanal ortamda sessiz kalıyorum bu gibi durumlarda.Somut olarak sesimizi duyurmamız gerektiğine inanıyorum.Ha elbette ki,sanal ortamda da duyuracak insanlar seslerini; ama ne yazık ki bir faydası olmuyor.Büyük bir çaresizlik içerisindeyiz yediden yetmişe.Nasıl atlatırız,nasıl kurtuluruz bu durumdan,bilemiyorum.Açıkçası hiç ışık da göremiyorum,mevcut devlet adamlarında...Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.Şu anda askerde olanlara(ki kuzenim de bu gruba dahil) ise sabır dilemekten başka yapacak bir şey yok.

Ne zaman bir sıkıntım,üzüntüm olsa vuruyorum kendimi sinemaya.Yine öyle yapacağım.Bakalım bu hafta hangi filmler girmiş vizyona,inceleyelim:


Paranormal Activity 3



Imdb Puanı: 5.6
Tür: Korku,gerilim


Paranormal Activity çılgınlığı tam gaz devam ediyor.Testere serisine dönecek olay;ama onun kadar kaliteli bir yapım olmadığı da aşikar.3. filmde Katie'nin çocukluğuna dönüp,tüm bu olayların nasıl başladığına tanık olacağız.El kamerasıyla ve haliyle düşük bütçeyle çekme geleneği ise devam ediyor.Adamlar paraya para demeyecek kısacası.Eee adı üstünde 'PARAnormal' activity asdsfsdsghagafsf. iğrenç bi espriydi kabul tamam,vurmayın.


Conan



Tür: Aksiyon,Macera,Fantastik
Imdb Puanı: 5.3
Yönetmen: Marcus Nispel
Oyuncular: Rose McGowan,Ron Perlman,Rachel Nichols,Said Taghmaoui,Stephen Lang,Jason Mamoa

Conan'ın babasının ve köyünün intikamını almak için,canavarlarla -ya da her türlü kötü varlıkla diyelim,malum fantastik bir film- savaşını anlatıyor.Bizim Cüneyt Arkın filmleri tadında bir film olsa gerek :) Imdb puanı vasatın altında bir film olduğunu gösteriyor.Eğer izlenirse,sadece 3 boyutlu olduğu için izlenebilir.Hiç sevmiyorum ben 3 boyutlu filmleri ama tutkunları var,biliyorum.

Contagion / Salgın


Imdb Puanı: 7.2
Tür: Bilimkurgu,Aksiyon,Gerilim,Dram
Yönetmen: Steven Soderbergh
Oyuncular: Kate Winslet,Matt Damon,Jude Law,Marion Cotillard,Gwyneth Paltrow

Yine bir bulaşıcı hastalık.Tüm dünyaya yayılıyor,doktorlar çaresini bulmaya çalışıyor.Konu oldukça sıradan;ama kadro geniş ve sağlam.Kesinlikle bu kadroya bir şans verilir.Bilindik bir konuyu orjinal bir şekilde işlediklerine inanıyorum.Bu haftasonu izlenmesi gereken filmler listesine gönül rahatlığıyla eklenecek bir film.


Felaket Henry




Henry, okuldan nefret eder ve zor işleri yapmayı sevmez. Ödev yapmaktan, sebze yemekten ve öğretmeni Bayan Acuze'den hiç hoşlanmaz. Şeker yemeyi sever. Rock müzikten hoşlanır. . Kahverengi, kahküllü saçları vardır..Bir de kardeşi vardır… Henry şimdi beyazperdede, hem de 3 boyutlu olarak...

Türkiye'de 3 sezondur çizgi dizi olarak yayınlanan , ülkemizde ve dünyanın bir çok yerinde 80 adet kitabı basılan, yaramaz bir öğrencinin günlüklerinden yola çıkılarak yaratılan İngiliz yapımı komedi Felaket Henry'nin küçük yıldızları arasında Theo Stevenson, Ross Marron ve Scarlett Stitt yer alırken, Anjelica Huston ve Richard E. Grant büyükler kadrosunun göze çarpan oyuncuları...

Haftsonu için çoluk,çocuk ailece sinemaya gitmek isteyenler için ideal bir film.Buyrun çocuklarınızı bu tarz filmlere götürün.Küçücük küçücük bebeleri hiç anlamayacakları filmlere götürüp,çocuklara işkence etmeyin.Tabi bizim de seyir zevkimizin içine etmeyin sayın ebeveynler.öptm kib bye

İstanbul

Tür: Dram,romantik
Yönetmen: Ferenc Török
Oyuncular: Yavuz Bingöl,Padraic Delaney,Erdinç Olgaçlı,Rozi Lovas,Zsolt Anger

Başarılı bir profesör olan Janos 30 yıllık evliliğinin ardından orta yaşlı karısını genç öğrencisi için terk eder. Bu durum Katalin’i derin bir bunalıma sürükler. Çevresi, O’nu akıl hastası olarak düşünür ve Katalin, sakinleşmesi için bir hastaneye yatırılır. Kocası ve kızı, Katalin’in bu geçici çılgınlık durumunun sahte olduğunu düşünürler. Katalin hastaneden kaçar ve İstanbul’a gitmek gibi ani bir karar alır. İstanbul’da Katalin’in kaderi kendisi gibi bir yalnız bir adamla ile kesişir. “Halil”… Yeni bulunan aşk, kadının duygularını özgürleştirir ve kısa ömürlü de olsa hayatının baharını yaşar.
Türk Pasaportu

Adana Altın Koza Film Festivalinde yer alan bir film, 'Türk Pasaportu'. 2.Dünya savaşı dönemi Almanyasında,Türklerin Musevilere yaptığı yardımlar konu edilmiş.Belgelerle ve Musevilerin kendi anlatımlarıyla kurulan film,belgesel niteliği taşıyor.

Herkese iyi seyirler ve eğlenceli bir haftasonu diliyorum.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...